BİRFATURA LİNKLESAT ÖZELLİĞİ

BİRFATURA LİNKLESAT ÖZELLİĞİ

BirFatura "LinkleSat" özelliği ile, ürünlerinizi içeren veya içermeyen satış linkleri oluşturarak sipariş alabilirsiniz.

Gelin LinkleSat özelliğinin ayrıntılarına soru-cevap şeklinde beraberce bakalım;

Nasıl Mağaza Eklenir?

Birfatura yönetim ekranına ulaşın. Bu sayfa üzerinden "Yeni Mağaza Ekle" linkini tıklayarak, karşınıza gelecek sayfada Linkle Sat siparişiniz için kullanacağınız mağaza adını girmeniz yeterlidir.

Herhangi bir ek ücret ödeyecek misiniz?

BirFatura Linklesat özelliğini kullanmak için ek bir ücret ödemenize gerek yoktur.

Kaç adet link oluşturabilirim?

Link eklemek için herhangi bir sınır yoktur. dilediğiniz kadar Linkle Sat sipariş linki oluşturabilirsiniz.

Linkle Sat Sisteminee güvenebilir miyim?

Sistemimiz 256 Bit SSL ile şifrelenmektedir. Bunu yukarıda adres çubuğundaki "https://" adresi ile de görebilirsiniz. Ayrıca ödeme noktasında BirFatura'nın çözüm ortağı PayTR’dir ve Türkiye çapında güvenilir bir ödeme sistemi olduğu kabul edilmektedir.

Kendi E-Ticaret sitem var, bağlayabilir miyim?

Evet, kolayca bağlayabilirsiniz. Opencart, shopphp, ticimax gibi alt yapınız var ise sistem üzerinden yapabilirsiniz, eğer bunlardan hiçbiri değilse özel entegrasyon yapmanız gerekmektedir. Bunun için de Ayarlar-Mağaza Ayarları sayfasında nasıl yapacağınıza dair link bulunmaktadır.

linklesat-2

Kendi özel kargo anlaşmam var kullanabilir miyim?

Kendi özel kargo anlaşmanızı kullanabilirsiniz. Ancak bunun için sistemimizden kargo entegrasyonunu kullanmanız gerekmektedir. (Bu modülün 2024 yılı için belirlenmiş yıllık 100 TL kullanım ücreti vardır.)

Satış raporlarını takip edebilir miyim?

Evet, satış raporlarınızı görebilir ve rahatlıkla takip edebilirsiniz.

Yeni sipariş geldiğinde ne yapmam gerekiyor?

Yeni bir sipariş geldiği zaman BirFatura arayüzündeki sol menüden Siparişler – Onaylanmış linkine tıklamalısınız.

Ürünlerin KDV'sini nasıl ayarlayacağım?

Sistemde kayıtlı KDV’den alınacaktır. Siz siparişi faturalandırırken sistem ürünün KDV sini kontrol eder. Ürün listenizde kayıtlı olmayan veya bilinmeyen ürünün KDV oranını size soracaktır.

linkle sat-3

LinkleSat Nasıl Kullanılır?

BirFatura kullanıcısı olup, Linkle Sat özelliğini kullanmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

1- Linkini Oluştur

İster ürünlerinizi içeren ister ürünlerinizi içermeyen sipariş linkini oluşturabilirsiniz. Ayrıca bu linki her müşteriye özel olarak da oluşturabilirsiniz.

2- Linkini Paylaş

Oluşturmuş olduğunuz bu linki istediğiniz her yerde paylaşarak siparişleri almaya başlayabilirsiniz.(WhatsApp, Twitter, Instagram)

3- Siparişiniz Entegre Olarak BirFaturaya Düşer

Müşteriniz sipariş linkini doldurduğu zaman tüm bilgilerle beraber BirFatura’nın siparişler ekranına düşer ve siz bunu tek tıkla faturalandırıp kargo fişini alıp entegre olarak kendi kargo anlaşmanız üzerinden gönderebilirsiniz. Üstelik Kapıda Ödeme / Havale-EFT gibi ödeme yöntemi seçimi müşteriye bırakılır.

Bakanlıkça onaylanmış E-Fatura entegrasyon firması olan BirFatura, Kullanıcılarına kolaylıklar ve avantajlar sunmaya devam ediyor. Hizmet çeşitliliği ve kalitesini sürekli arttırmaya yönelik yatırımlarına devam Eden BirFatura/E-Dönüştür hizmetlerinden hemen faydalanmaya başlamak için bizimle irtibata geçebilir, ek avantajları kullanmaya başlayabilirsiniz.

logo-150x150

Paylaş Facebook Twitter E-Mail Whatsapp