NETGSM BULUT PDKS SİSTEMİ

NETGSM BULUT PDKS SİSTEMİ

Personel takip sistemleri, personellerinizin en verimli şekilde bir çalışma sistemi içerisinde yer almasında önemli avantajdır.

NETGSM tarafından sunulan PDKS sistemi de personellerinizin çalışma sürecindeki verimini artırma konusunda şirketiniz için önemli katkılar sağlar. NETGSM Bulut PDKS Sistemi bir Personel Devam Kontrol Sistemi’dir. Bu sistemin getirdiği avantajlar sayesinde çalışanlarınızın çalışma süreleri izinleri fazla mesaileri ve devamsızlık durumları hesaplanır. Bu hesaplama sistemi sayesinde hak ediş ve kesintilerin kayıt altında tutulması kolaylaşır. Personel Devam Kontrol Sistemi (PDKS) bu verileri hesaplayan ve saklayan sistemleri verilen isimdir.

NETGSM Bulut PDKS Sistemi Ne İşe Yarar?

NETGSM Bulut PDKS, asıl amacı işletmeler için öncelikli olarak çalışanların haklarını korumaya yönelik olan bir sistemdir. Bu sistem çalışanların haklarını korurken eşzamanlı olarak şirketin ya da işletmenin personele kesintiler ve hak edişlerle ilgili ödemeleri konusunda sistematik bir kolaylık sunar. Bundan dolayı da hesaplamalardaki hata payı sıfıra inmiş olur.

netpkds sistemi

PDKS, Sistem içerisinde yer alan tüm verileri doğru bir şekilde hesaplayarak yasal sınırlar kapsamında en uygun veriyi sunar. Bu da personellerinizin verimli bir şekilde çalışmasına zemin hazırlarken işletmenin ya da şirketin fazla ödeme yapılmasının da önüne geçmiş olur. Bu tip hatalar bu sistem sayesinde ortadan kalkar. NETGSM Bulut PDKS sistemi sayesinde hesaplamalar yapılırken, özellikle çalışan sayısının yüksek olduğu şirketlerde ve işletmelerde tüm devam bilgilerinin izinlerin ya da fazla mesai gibi ek şartların bir sistem içerisinde kontrol altında olması gerekir. Bu sistem hem insan gücünden maksimum verim alınması konusunda hem de kalabalık şirketlerin avantajlı bir şekilde tüm verilere doğru olarak saklaması noktasında iş görür.

NETGSM Bulut PDKS Sistemi Nasıl Çalışır?

NETGSM’in sunduğu PDKS sistemi bulut tabanlı bir sistem olarak geliştirilmiştir. NETGSM altyapısında hazırlanan PDKS sisteminin çalışma mantığı çok basittir. Süreç içerisinde çalışanlar takip gerektiren birçok faaliyet gerçekleştirir. İzinler, üretim sayıları, vardiya döngüsü gibi çeşitli alanlarda personellerin düzenli bir şekilde kontrol edilmesi gerekir. PDKS sistemi, bu döngünün doğru bir şekilde sağlanmasında pratik bir yöntem getirir.

Bulut PDKS sistemi tanıma parmak izi okutma gibi metodların yanında elektronik kart okutma gibi çeşitli şekillerde de çalışır.

Personellerin daha kolay bir şekilde takip edilmesini sağlayan bu sistem sayesinde GSM mobil numarası kolay bir şekilde izlenebilir. Personellerinizin NETGSM vasıtasıyla pratik bir şekilde gün içerisindeki faaliyetlerinin takibi de kolaylaşır. NETGSM Bulut PDKS sistemi sayesinde personellerin aylık, haftalık ve günlük GSM faaliyetlerini kolay bir şekilde incelemeniz mümkündür. Verimli bir şekilde çalışmayı kolaylaştıran bu sistem sayesinde teknik aksaklıkların önüne kolay bir şekilde geçebilirsiniz.

bulut pkds sistemi-1

PDKS sistemi ister kart okutarak ister mobil cihaz üzerinden QR kod ile kolay bir şekilde kullanılabilir. Sistemde hangi konumda yer aldığınız ve işi yaptığınız aktarılır. Bu da görev takibi için kolay bir şekilde işveren ile personel arasındaki takibi kolaylaştırır.

NETGSM Bulut PDKS Sistemi Avantajları Nelerdir?

NETGSM Bulut PDKS sistemi, personel takibi için sağladığı birçok fırsat ile bazı avantajları da beraberinde getirir. İşveren ile personel arasında özellikle kalabalık gruplarda çalışan kişiler direkt olarak iş takibi yapmakta zorlanabilirler. NETGSM Bulut PDKS sistemi sayesinde bu zorluklar kolay bir otomasyon sistemi ile rahatlıkla aşılabilir.

NETGSM tarafından sunulan bulut PDKS sistemi diğer PDKS sistemleri gibi, dünyanın her yerinden kolayca ulaşabileceğiniz bir sistem ile sizi tanıştırır.

NETGSM PDKS’nin avantajları şu şekilde sıralamak mümkündür:

  • Bulut tabanlı bir sistem olması bakımından da NETGSM PDKS sistemi, önemli avantajları beraberinde getirir.
  • NETGSM hem zaman ve maliyet açısından hem de almak istediğiniz yerel bir servis sağlayıcıdır. Türkiye’de dijital bir altyapı üzerinden kurulan bu sistem sayesinde karşılaşmanız olası herhangi bir durumda destek ekibi ile aklınıza takılan birçok sorun kolaylıkla çözümlenecektir.
  • İzin yönetimi, çalışan takibi, ödemelerin hesaplanması gibi aylık ya da dönemsel hesaplamaları kolaylaştırır.
  • Uzaktan çalışma ve esnek mesai modellerinin takibi için elverişli bir sistemdir.
  • İnternet bağlantısı olan her yerden NETGSM yapısına erişim oldukça kolaydır. Herhangi bir cihazdan personel verisi bu yapı sayesinde kolayca görüntülenebilir.
  • Fiziksel bir altyapı için yatırım yapma gereksinimini ortadan kaldırır.
  • Kullanıcı dostu bir arayüzü vardır. Bu arayüz sayesinde çözüm bulmak istediğiniz birçok alana tek tıkla ulaşabilirsiniz.

bulut pkdssistemi

Şirketler İçin Personel Takibi Neden Önemlidir?

Şirketler, kalabalık gruplar içerisinde farklı birimlerle birlikte bir yapı oluşturur. Bu nedenle her birimin içerisindeki personellerin eş zamanlı olarak iş takibinin yapılması kolay bir durum değildir. Şirketler için personel takibi önemli olmasına karşın, her zaman doğru bir takip süreci de gerçekleştirilemez. Söz konusu süreçte aktif olarak rol alacak bir sistem kullanılması gerekir. Bu nedenle de PDKS sistemlerinden yararlanmak şirketlerin hem çalışan adına hem de ortaya çıkmasını istedikleri işin verimliliği bakımından oldukça önemlidir. PDKS (Personel Devam Kontrol Sistemi) sayesinde zaman ve mekan sınırlamaksızın, bir personelinizin ilgili ihtiyaçlarını, çalışma koşullarını ve iş takibini kolayda GSM sistemi üzerinden yapmanız mümkündür.

NETGSM çatısı altında sunulan bu hizmet sayesinde şirketler, çalışanların en verimli şekilde şirket içerisinde aktif olması sağlanır. Şirketlerin personel takip sistemlerini kullanmalarındaki bir diğer amaç, izleme ve raporlama alanında kontrol sağlamasıdır. Birçok ülkede işverenlerin çalışma saatlerinin kaydedilmesi yasal bir sorumluluktur. Bu kontrolü düzenli bir şekilde yaptığınız zaman çalışma standartlarını da görmüş olursunuz. Bazı durumlarda elle oluşturulan belgelerde ya da yapılan değerlendirmelerde hata payı olabilir. Personel takibi bu sistemler aracılığı ile düzenli aralıklarla yapılarak hata payının azaltılması da sağlanır.

NETGSM Bulut PDKS Sistemi Fiyatları

NETGSM Bulut PDKS sistemi, getirdiği birçok avantajın yanında uygun fiyat seçenekleri ile de karşınıza çıkar. NETGSM, paketlerin fiyatlandırmasında şirket içerisinde çalışan kişi sayısı, çalışma stratejileri ve şirketin büyüklüğü gibi birçok konuyu göz önünde bulundurmanız bakımından farklı seçenekleri karşınıza çıkarır. Bulut PDKS sistemi içerisinde almak istediğiniz ek hizmetler ve özelliklerin kapsamı da bu sistemlerin fiyatını etkileyen unsurlar arasında yer alır. Bu noktada sizin için en uygun pakete karar vermek için geniş fiyatlandırma seçenekleri arasında seçim yapabilirsiniz. Özellikle şirketinizin ya da işletmenizin bulut tabanlı PDKS kullanım amacını ve genel ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurarak sizin için en ideal seçeneğe kolayca karar verebilirsiniz. Bu konuda NETGSM için ilgili bir satış yetkili ile görüşerek sizin için uygun fırsatları ve kampanyaları değerlendirebilirsiniz.

logo-150x150

Paylaş Facebook Twitter E-Mail Whatsapp